tag:blogger.com,1999:blog-4562182487005645657.post5006014308624296262..comments2020-01-04T22:29:47.639+01:00Comments on Hongaarse wijnen: Borigo-project: Szeremley - Badacsonyi Kéknyelű 2004 (33)Kati Bujdosóhttp://www.blogger.com/profile/16608888036404780594noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-4562182487005645657.post-39641603081087824362011-03-31T21:19:03.253+02:002011-03-31T21:19:03.253+02:00Bij deze kéknyelü is het rijpen meer dan van belan...Bij deze kéknyelü is het rijpen meer dan van belang. De 2004 begint zich pas over enkele jaren te tonen en is voor die tijd vooral erg gesloten en inderdaad een klap in je gezicht. Ik heb zelf de 2000 onlangs nog even geproefd en deze was al een stuk zachter. Huba zelf zegt dat je deze wijn zeker 20 to 30 jaar de tijd moet gunnen om zich volledig te ontplooien... Veel geduld dus.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/06525096917112805308noreply@blogger.com