2.12.14

Sinterklaasproeverij Hongaarse wijnen in Amsterdam

Na een superlange blogpauze ben ik er weer. En jullie vallen met je neus in de boter, want ik heb informatie over een leuke Hongaarse wijnproeverij in Amsterdam.

Radiostilte
"Wat is er aan de hand, Kati?", vroegen mijn lezers zich de laatste tijd af. "Al vier maanden niet geblogd. Gaat het wel goed met je?"
Geen zorgen, het gaat uitstekend met me. Alleen heb ik de afgelopen maanden onverdroten geklust in ons nieuwe zomerhuisje in de Hongaarse bergen. Ons buitenverblijf is nu klaar, er kan weer geblogd worden. Bijvoorbeeld over de proeverij die wijnhandel Deli-Cart op 6 december in Amsterdam houdt. Omdat het Sinterklaas is.

Sinterklaasproeverij
Maar liefst negen Hongaarse wijnen schenkt Deli-Cart-eigenaar Ádám Szuly komende zaterdag in Café-Brasserie Heffer in Amsterdam. Vier wijnen van Tamás Dúzsi uit Szekszárd, waaronder de Szekszárdi Kékfrankos 2011. Tijdens de Zomerproeverij van Mundus Vini 2014 werd deze wijn met goud bekroond, wat op zich al een reden is om de Sinterklaasproeverij te bezoeken. De overige wijnen, voornamelijk rood, hebben nog niet eerder op de proeftafel van Deli-Cart gestaan. Welke dat zijn, lees je hier. Kers op de taart is een verrassingswijn van een prestigieuze, ambachtelijke wijnmaker. 

Aanmelden
Heb je zin in deze sfeervolle Hongaarse wijnproeverij? Wees er dan snel bij, want er zijn maar 30 plaatsen beschikbaar en de kaartverkoop gaat erg snel. 
De proeverij vindt plaats op zaterdag 6 december 2014 van 20.15 tot 23.00 uur. Het adres van Café-Brasserie Heffer is Oudebrugsteeg 7 in Amsterdam. De toegangsprijs is 16 euro per persoon.
Kaartjes kun je hier bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten