15.11.09

Verkoopadressen Hongaarse wijn in Nederland

Regelmatig hoor ik dat het zo moeilijk is om in Nederland aan Hongaarse wijn te komen. Hieronder worden enkele leverancies genoemd die een groot aantal Hongaarse wijnen in hun assortiment voeren.


Mercury International Wijnkopers

Mercury International Wijnkopers importeert wijnen die tot de top van Hongarije behoren. Enkele Hongaarse wijnhuizen die ze vertegenwoordigen zijn Bock, St. Andrea, Vylyan, Árvay, Buttler, Vida, Figula et cetera. De wijnen kunnen per e-mail besteld worden en worden thuis afgeleverd.
Het bedrijf verzorgt ook proeverijen op bestelling, van wijnen uit eigen import. Op hun site www.hungarianwines.nl is tevens Nederlands nieuws over Hongaarse wijnen te vinden.


Wijn uit Hongarije
In Breda is
Wijn uit Hongarije gevestigd, met ongeveer 300 soorten Hongaarse wijn in het assortiment. Bestellen kan via hun site. Als je het wijnhuis en de wijn selecteert, kun je naar de webwinkel.
Het bedrijf houdt ook regelmatig wijnproeverijen. Zaterdag 22 november 2009 vindt hun eerste najaarsproeverij plaats van 13.00 tot 18.00 uur. Zo'n twintig Hongaarse wijnen zullen er op de proeftafel staan. Uiteraard worden er ook heerlijke hapjes geserveerd. De toegang is gratis. Meer informatie over deze wijnhandel en de najaarsproeverij is te vinden op www.wijnuithongarije.nl.


Lekkers uit Hongarije
Lekkers uit Hongarije werkt samen met Wijn uit Hongarije. Bestellen bij dit bedrijf kan ook via de webwinkel. Wijnen kunnen opgehaald worden in de winkel in Moerdijk, of per post verzonden worden. Dit geldt ook voor de wijnen die bij Wijn uit Hongarije besteld zijn. Meer informatie is te vinden op www.lekkersuithongarije.nl.

4Trading
4Trading is exclusief vertegenwoordiger van Törley, dat gespecialiseerd is in mousserende wijnen. Verder voert het bedrijf uit Amsterdam wijnen van Nyakas, Thummerer en Tokaj Hills in zijn palet. Ze leveren zowel aan particulieren via een internetwinkel, als aan de horeca en evenementenorganisaties. Meer informatie vind je op www.4-trading.comhttp://www.4-trading.com/4-trading.htmlGeen opmerkingen:

Een reactie posten