8.3.14

Nieuwe verkoopadressen Hongaarse wijn

Goed nieuws voor liefhebbers van Hongaarse wijnen! Nederland is weer een paar verkoopadressen rijker. Iedere winkel heeft zijn eigen specialiteit en is ook nog eens online distributeur. Wat dubbel goed nieuws is. Je doet je bestelling via het internet en je wijn wordt binnen een paar werkdagen, of zelfs de andere dag geleverd. Waarbij het niet uitmaakt of je in Tietjerksteradeel, Amsterdam of waar dan ook woont. Twee wijnhandelaren stellen zich voor.

Tokajwijn.nl

Tokajwijn.nl is gespecialiseerd in wijnen uit Tokaj-Hegyalja. Eigenaar Henk Bol verloor zijn hart aan de Tokaji Aszú en ontdekte dat deze wijn maar beperkt verkrijgbaar is in Nederland. Inmiddels verkoopt hij behalve dessertwijnen, ook droge wijnen uit Tokaj. De wijnhuizen die hij in zijn assortiment voert, zijn Chateau Dereszla/Prince Tamás, Mihály Hollókői en Gróf Degenfeld. Meer informatie vind je op www.tokajwijn.nl.

Deli-Cart


Deli-Cart Premium Wine Delicacies is online-distributeur van de wijnen van Laposa, Orbán en Bujdosó uit het Balatongebied, Dúzsi uit Szekszárd en Cezar uit Zala. Allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het bedrijf verkoopt ook culinaire producten uit Hongarije, waaronder een topkwaliteit acaciahoning. Meer informatie vind je op www.deli-cart.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten